Nederlands    English
One step / Worn out material

An evening of fine music, versie 2

Hallo daar,

We hebben leuk nieuws: op 22 April hebben we een erg toffe avond in petto in Tivoli de Helling. Lees hieronder meer informatie, en klik hier voor tickets!


WOOST PRESENTS: AN EVENING OF FINE MUSIC Met Woost, Joast, Marlon Penn, Tommy Ebben en Cool Genius

Na het enorme succes van de eerste editie van ‘Woost presents’ tijdens Eurosonic begin dit jaar, heeft Woost deze keer voor Tivoli ‘An Evening Of Fine Muisc’ geselecteerd. Niemand minder dan Marlon Penn, Cool Genius, Joast en Tommy Ebben zullen op vrijdag 22 april naast Woost het podium betreden.

Het idee achter de avond is echter niet zo simpel als alleen maar een avondje mooie muziek. Woost timmert inmiddels al bijna 10 jaar aan de weg en heeft het in die periode niet altijd even makkelijk gehad. Sinds hun laatste release Six Minutes South gaat het de heren pas echt voor de wind en staan ze nu, een grotendeels uitverkochte clubtour en verdienstelijk festivalseizoen later, voor de laatste keer dit seizoen op de Utrechtse planken. Om het succes van het afgelopen jaar te vieren en in stijl af te sluiten, én om andere bands een kans te geven in dit succes te delen.

Aan de line up zal het niet liggen: Utrechtse singer/songwriter Marlon Penn bracht in 2010 zijn debuutalbum Indepence? uit in eigen beheer en is daarmee net zo’n eigenwijze doe-het-zelver als Woost. Ook Cool Genius heeft over 2010 nog wat te vieren, want zij brachten in september hun tweede plaat uit in samenwerking met Excelsior. Het schijfje werd geproduceerd door Reyn Ouwehand, bekend van zijn werk met Coparck, Ellen ten Damme, El Pino & The Volunteers en Kane. Het verhaal van Joast is al helemaal bizar, want hij werd op basis van zijn demo naar LA gevlogen door producer Todd Burke (Red Hot Chili Peppers, Jack Johnson, The Kooks), waar hij met een all star band bestaande uit leden van onder andere R.E.M., Beck, Air en Macy Gray zijn debuut Transatlantic Hope op heeft genomen. Neerlands folkrock-legende in de dop Tommy Ebben bracht, na eerder vooral solo te hebben gespeeld, zijn band The Small Town Villains bij elkaar en zijn eveneens in 2010 gelanceerde debuut Dreamless Slumbers ontving lovende recensies.

Tijdschema
Deur open om 19:30
Cool Genius 20:00 – 20:30
Joast 20:40 – 21:10
Marlon Penn 21:20 – 22:00
Tommy Ebben & The Small Town Villains 22:10 – 22:40
Woost 22:50 – 23:20

Comments are closed.