Nederlands    English
One step / Worn out material

Woost feest in Groningen, benefiet

Hallo daar!

We hebben nieuws! We zullen op 13 Januari om 20.10u spelen op Platosonic in Groningen.
De dag erna hebben we zelf een avond georganiseerd: Woost presents an evening of fine music! Wij spelen, maar dat is nog niet alles: Marike Jager, Cool Genius, Lavalu en Marlon Penn zullen ons allemaal vergezellen. Het wordt een geweldige avond, en de toegang is ook nog eens gratis. Dus ben erbij! Cool Genius trapt af om 19.30u. Deuren open om 19.00u, het is te doen in Plaza Danza, Boterdiep 20a in Groningen.

Daarnaast zal Woost op 11 Januari optreden op het benefietconcert “Door Het Vuur”, opgezet om Erik Spanjers en Thomas Koopmans een hart onder de riem te steken na de totale verwoesting van hun studio’s. Klik hier voor de flyer. 11 Januari, 20u in theater Kikker in Utrecht.

Check voor meer info de live pagina.

Comments are closed.