Nederlands    English
One step / Worn out material

Recensies, Serious Request, Opium TV

Onze 6 Minutes tour van dit najaar zit er weer op, de eerste serieuze clubtour in ons bestaan, en het mag gezegd dat het een ontzettend gave reeks optredens is geweest! Dank jullie allemaal voor de massale opkomst, we hebben zoveel gave reacties gehad dat onze drang tot oeuvre-uitbreiding alleen maar is toegenomen. Lees hier nog wat recensies van de optredens. Ook kwamen we onlangs nog even voorbij op Opium TV, getipt door Bertolf. Bekijk het hier.

We zijn trouwens genomineerd voor een 3voor12 Utrecht Award in de categorie Beste Utrechtse Album. Vanavond (11-12) is de uitreiking in EKKO, wordt nog spannend, want de andere twee genomineerden zijn I Am Oak en Blaudzun.

Op 20 December zullen we in het kader van Serious Request van 3FM optreden in Café Centraal in Eindhoven, om 20.30u. Kom met een glas Glühwein en kerstmuts een stukje meezingen naar de mensen toe!

Comments are closed.